Tvoříme nové městsk čtvrti

Leoš Anderle je vzděláním stavař, čímž navázal na rodinnou tradici. K developmentu se dostal už na vysoké škole, kdy tento obor vlastně vznikal. Od té doby se mnohé změnilo. Dnes řídí jako CEO jednu z největších developerských skupin v České republice Sekyra Group, která se podílí na řadě projektů a staví zcela nové pražské čtvrti na Smíchově a na Rohanském ostrově.

 

Ocenění TOP E&B bylo vyhlášeno

 

Domy s duší a atmosférou

 

Inzerce.

 

UDRŽITELNOST A EKOLOGIE VS. DESIGN

 

CHYTRÁ DŘEVOSTAVBA

 

Slavnostní křest E&B

Vydavatelství A11 slavilo s redakcí a partnery uvedení dalšho vydání úspěšného prémiového titulu. Říjnové číslo časopisu E&B, magazínu pro Estate & Business, bylo slavnostně pokřtěno 26. října 2022 za účasti významných hostů a partnerů v showroomu Javorina v centru Prahy.

 

Inzerce.

 

Ideální dům by měl chybět

Všichni tři, Boris Redčenkov, Prokop Tomášek i Jaroslav Wertig, se narodili v roce 1969. Proto jejich společný ateliér, který založili po absolvování studia, nese název A69 – architekti. Kromě roku narozen a smyslu pro humor je spojuje ambice vytvářet autorskou architekturu reagující na místo, čas a okolnosti jejího vzniku. Za sebou mají desítky realizací a stovky projektů všech rozsahů, velikostí a typologickch druhů.

 

Zhmotněná představa o dokonalm domově

 

S důrazem na ekologii

 

Vybíráme to nejzajímavější z nového čísla E&B

Právě vychází listopadové číslo prestižního časopisu E&B, magazínu pro Estate a Business. Jeho hlavním tématem jsou výjimečné projekty, které tvoří mimořádné osobnosti.

 

Inzerce.

 

STAVAŘINA JE TVŮRČÍ POVOLÁNÍ

 

Skromná a pravdivá architektura

 

ZÁHADA, HUDBA A POEZIE BERLÍNA

 
 

A 11 s.r.o., IČ 27120805.

Redakce:
Jana Chuchvalcová, jana.chuchvalcova@a11.cz
E&B Partner/Inzerce:
Michaela Výtisková, michaela.vytiskova@a11.cz