Od designu k umění

Se sochařem, sklářským výtvarníkem a profesorem designu Ronym Pleslem jsme hovořili v jeho ateliéru v pražském Karlíně nejenom o posunu k volné tvorbě ve spolupráci se sklářem Jiřím Šínem a jeho Sin Studio Gallery v Bělé pod Bezdězem, ale také o jeho úžasné instalaci Stromy rostou z nebe v renesančním kostele Santa Maria della Visitazione na letošní nejprestižnější přehlídce umění na světě Biennale Arte 2022 v Benátkách.

 

Design & Build

 

Soutěž o Nový Hlavák v další fázi

 

Může být Praha energeticky soběstačná?

 
 

Ocenění TOP E&B bylo vyhlášeno

Redakce magazínu ESTATE & BUSINESS ve spolupráci se svým vydavatelem, mediální skupinou A11, vyhlašuje ocenění TOP E&B, v němž chce vyhodnotit zajímavé a výjimečné projekty, které se na stránkách časopisu dosud objevily. První nominované projekty si můžete prohlédnout již nyní.

 

Slavnostní křest E&B

Vydavatelství A11 slavilo s redakcí a partnery uvedení dalšího vydání úspěšného prémiového titulu. Listopadové číslo časopisu E&B, magazínu pro Estate & Business, bylo slavnostně pokřtěno 6. prosince 2022 za účasti významných hostů a partnerů v showroomu STOPKA v centru Prahy s tím, že welcome drink byl podáván z novém showroomu Minotti na Petrském náměstí.

 

Inzerce.

 

Reality jako pilíř investování

Reality si na poli investic drží své místo ne několik let nebo několik desítek let, ale jsou jistotou už stovky let. Prostě představují hodnotu, která jen málo podléhá výkyvům trhu. Tato vize přivedla čtyři dlouholeté partnery v podnikání, developery a designéry k založení fondu, který přichází s investičními příležitostmi do nemovitostí. Nejenom o investování a fondu jsme hovořili s Karlem Slavíčkem, spoluzakladatelem fondu kvalifikovaných investorů Investone SICAV a.s.

 

Unikátní pec pro využití skla v architektuře

 

Trh se zpomalením prodejů bytů vrací k normálu

 

Vybíráme to nejzajímavější z nového čísla E&B

Hlavním tématem aktuálního čísla prestižního časopisu E&B, magazínu pro Estate a Business, jsou výjimečné projekty, které tvoří mimořádné osobnosti.

 

Inzerce.

 

Inspirace ze severské architektury

 
 

A 11 s.r.o., IČ 27120805.

Redakce:
Jana Chuchvalcová, jana.chuchvalcova@a11.cz
E&B Partner/Inzerce:
Michaela Výtisková, michaela.vytiskova@a11.cz

Tento e-mail byl odeslán na adresu #e-mail#

PRO ODHLÁŠENÍ ODBĚRU KLIKNĚTE NA TENTO ODKAZ >>>