Nejsem sběratel značek

Říká o sobě Milan Začal, přestože jeho společnost PleinAir zastupuje několik předních evropských výrobců designového venkovního nábytku. V rozhovoru vysvětluje důvody, proč se právě pro venkovní nábytek rozhodl. Mluví také o svých dosavadních úspěších i dalších plánech, ve kterých hraje roli mimo jiné i edukace veřejnosti.

 

Výlety za nevšední architekturou 

 

Desetkrát větší než Stromovka

 

Film a architektura

 

Vybíráme to nejzajímavější z nového čísla E&B

Právě vyšlo zářijové číslo prestižního časopisu E&B, magazínu pro Estate a Business. Jeho hlavním tématem, které se prolíná celým vydáním, je velmi aktuální trend, a to udržitelnost a diskuse o tom, co vlastně tento pojem v developmentu, architektuře či designu znamená. Udržitelnost se dnes promítá téměř do všech projektů i veřejného prostoru – anebo také do módy.

 

Inzerce.

 

Slavné ženy v projektu Smíchov City

Ulice v nově budované čtvrti Smíchov City, která je největším developerským projektem v novodobých dějinách Prahy, mají nést jména slavných žen, které se ve 20. a 21. století zasloužily o boj proti totalitě. Hlavní kilometrový pěší bulvár bude třídou Madeleine Albrightové, významné americké političky českého původu, která se narodila na Smíchově.

 

Odpad jako kreativní materiál

 

Skrytý luxus a extravagance

 

Vitra představuje kolekci Jean Prouvé

 
 

A 11 s.r.o., IČ 27120805.

Redakce:
Jana Chuchvalcová, jana.chuchvalcova@a11.cz
E&B Partner/Inzerce:
Michaela Výtisková, michaela.vytiskova@a11.cz

Tento e-mail byl odeslán na adresu #e-mail#

PRO ODHLÁŠENÍ ODBĚRU KLIKNĚTE NA TENTO ODKAZ >>>