Krása, odpočinek a soukromí

|

V centru Prahy vznikl nový komorní Artistic salon ve stylu Art Deco

Po šestnáctileté zkušenosti v kadeřnickém salónu TONI & GUY se školitelka a hairstylistka Martina Šimáčková rozhodla založit vlastní kadeřnický a kosmetický salon, v němž klade důraz na odpočinek, soukromí a individuální přístup. Stala se tak majitelkou nového salonu Artistic, který má své sídlo v Bartolomějské 3 v centru Prahy.

DSC04231

K jejím zásadám patří, že nikdy nepracuje na více než jednom klientovi ve stejný čas. Zákazníkovi se tak vždy dostane skvělého servisu, včetně výborné kávy, vína nebo prosecca. Kromě klasických kadeřnických služeb nabízí salon nabízí prodlužování vlasů, kosmetické služby a manikúru.

DSC04114

Ve stylu Lounge

Při výběru interiéru se nechala inspiraci fotografiemi hotelových lobby barů s komorní atmosférou ve stylu Lounge. Na interiéru salónu je zřejmá její vášeň pro zlaté doplňky a pokojové květiny.

Na celém projektu majitelka pracovala s architektem Janem Studeným z ateliéru YDS Architekti. Grafické zpracování marketingových materiálů má na svědomí Jan Gaal ve spolupráci s komunikační agenturou Kristián.

Detoxikační, regenerační  zklidňující vlasové rituály

Zvláštností salónu je oddělená mycí zóna, ve které probíhají detoxikační, regenerační a zklidňující vlasové rituály se značkou Authentic Beauty Concept.

Celý tým tvoří tři kadeřnice, kosmetička pedikérka. Na naší fotografii je kadeřnice Martina Šimáčková a beauty specialista, pracující s kosmetikou Dermatologica Tereza Bezděkovská.

Školitelka a hairstylistka Martina Šimáčková a beauty specialistka Tereza Bezděkovská

Předchozí

Cit pro detail

Suška – Kameny / Škoda – Objekty

Další